SNP: Izabran novi predsjednik i Odbor stranke za Podgoricu

Radio Titograd

09.03.2023, 23:16h

< 1 min

Večeras je u Podgorici održana Izborna konferencija Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

Izabran je novi sastav Odbora od 104 člana, kao i predsjednik Odbora Bogdan Božović, poslanik SNP CG u Skupštini Crne Gore i dosadašnji potpredsjednik podgoričkog Odbora.

Izbornoj konferenciji su prisustvovali predsjednik SNP CG i potpredsjednik Vlade Crne Gore Vladimir Joković, potpredsjednik SNP CG i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić, ministar pravde Marko Kovač, poslanik Dragan Vukić i državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalnog staranja Darko Stojanović.

Obraćajući se delegatima Izborne konferencije, predsjednik Joković je rekao da vjeruje u napredak SNP-a u narednom periodu, te da će jak i uspješan Odbor SNP Glavnog grada Podgorica u tom procesu biti značajan faktor.

Dosadašnji predsjednik Odbora i šef poslaničkog kluba SNP CG Dragan Ivanović je, u izvještaju o radu Odbora između dvije konferencije, istakao da je, uprkos brojnim političkim izazovima, SNP opstao i očuvao svoju ideju o pravednoj i slobodnoj Crnoj Gori.

Novoizabrani predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Bogdan Božović zahvalio se na ukazanom povjerenju i obećao da će dati maksimalan doprinos da se SNP u Podgorici vrati na staze stare slave i da zauzme mjesto koje joj pripada na političkoj sceni Crne Gore.

Izbornoj konferenciji je prisustvovalo 200 delegata iz svih mjesnih odbora SNP Glavnog grada.

Izvor: SNP

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

21:14h

Sport, Titogradske vijesti, top1

31.03.2023. u 19:19h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 16:08h

Titogradske vijesti, top2

31.03.2023. u 15:36h

Skip to content