SNP, DEMOS i DSS idu zajedno, na listi Joković, Šćekić, Kaluđerović…

Radio Titograd

15.05.2023, 20:46h

< 1 min

Socijalistička narodna partija (SNP) nastupiće na izborima 11. juna u koaliciji sa Demosom i Demokratskom srpskom strankom, a na izbornoj listi, koju će predvoditi predsjednik partije, Vladimir Joković, naći će se veliki broj novih lica, saopšteno je iz SNP-a nakon sjednice Glavnog odbora na kojoj je, kako navode, jednoglasno usvojena predložena izborna lista.

Prvi na listi je čelnik SNP-a Vladimir Joković, potom Dragoslav Šćekić i Slađana Kaluđerović. Slijede dr Zoran Terzić, pa pozicija za DEMOS (Miodrag Lekić) a onda Milosava – Mira Paunović i Bogdan Božović, informacije su portala RTCG.

SNP, kako su naveli, ostaje otvorena za saradnju sa svim partijama koje Crnu Goru vide kao građansku, pravnu i socijalno odgovornu državu.

“Socijalistička narodna partija još jednom je pokazala, svojim djelovanjem da je ozbiljan stožer demokratskih procesa, da baštini vrijednosti svojih osnivača prije punih 25 godina, ali i da širom otvara vlada mladim, obrazovanim i kvalitetnim ljudima, koji su budućnost SNP-a i Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Parlamentarni izbori biće održani 11. juna. a rok za predaju lista ističe sjutra u ponoć.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

25.09.2023. u 19:22h

Skip to content