Šehović: SD pruža snažan doprinos razvoju Bara, privodimo kraju razgovore o novom modelu saradnje sa programski sličnim partijama

Radio Titograd

17.04.2024, 13:59h

2 min

Foto:SD

 

Politička scena Crne Gore je poslednjih godina nažalost preplavljena populizmom i primitivizmom, zato je u javnom prostoru više nego ikad potrebna pristojnost, civilizovanost i ozbiljnost, a upravo po tome su prepoznate Socijaldemokrate Bara na čelu sa Branislavom Nenezićem, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) dr Damir Šehović na sinoć održanoj sjednici opštinskog odbora te partije u Baru.

Šehović je takođe kazao da je ponosan na rezultate i doprinos koji SD pruža sveukupnom društvenom i ekonomskom razvoju opštine Bar, od ranije propoznatoj po jakoj socijaldemokratskoj i građanskoj ideji, koja je uprkos izazovima sa kojima se naše društvo suočava, vitalna i danas.

„Hvala vam na nepodijeljenoj podršci našim naporima da kroz osmišljavane novog modela saradnje sa programski i ideološki sličnim partijama, udruženjima i istaknutim pojedincima, našu ideju učinimo prepoznatljivijom, vidljivijom i snažnijom na nivou čitave Crne Gore. Razgovori na tu temu se privode kraju, odvijaju se u veoma pozitivnoj atmosferi, tako da stvaramo pretpostavke za skoro i formalno donošenje odluka“, istakao je Šehović.

Predsjednik Socijaldemokrata Bara i poslanik u Skupštini Crne Gore Branislav Bane Nenezić je pozdravljajući prisutne istakao zahvalnost na prepoznavanju njegovih, i napora odbora koji predstavlja, da kroz državni parlament, između ostalih, aktuelizuje i brojne lokalne teme koje su od interesa za grad pod Rumijom.

„Određene teme smo uspjeli da postavimo na vrh agende kako Parlamenta tako i Vlade, počev od nama veoma sporne kupovine feribota AF Frančeska, preko isticanja problema sa zakupcima plaža, sve do izgradnje LNG terminala u Luci Bar, čemu se oštro protivimo zato što smo sigurni da to nije interes naše opštine“, kazao je Nenezić.

Sjednica Opštinskog odbora u Baru je organizovana u okviru aktivnosti obilazaka odbora i razgovora sa članstvom, u kontekstu osmišljavanja novog modela saradnje između srodnih partija i pojedinaca, sa ciljem jačanja socijaldemokratske i generalno građanske misli u Crnoj Gori.

 

Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 18:51h

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 15:27h

Skip to content