SD: Očekivano dobar rezultat naše koalicije u Budvi, ozbiljan potencijal za dalje

Radio Titograd

27.05.2024, 11:18h

< 1 min

Foto:SD

 

Koalicija Čist izbor koju Socijaldemokrate u Budvi čine zajedno sa Socijaldemokratskom partijom i Liberalnom partijom ostvarila je rezultat od oko 5%, što pokazuje da su građanke i građani Budve prepoznali viziju naše izborne liste i kvalitet izbornog programa kojim smo se predstavili na ovim izborima. Prvenstveno su prepoznali kvalitetna rješenja za borbu protiv nagomilanih problema na lokalnom nivou koji imaju direktan uticaj na njihove živote. Ovaj rezultat, svakako, pokazuje da su, još u ranoj fazi, građanke i građani Budve prepoznali potencijal našeg budućeg političkog saveza koji će svakim danom biti sve jači i, iz izbora u izbore, bilježiti sve bolje rezultate.

Socijaldemokrate Crne Gore izražavaju veliku zahvalnost lokalnim odborima naše koalicije predvođenim nosiocem Petrom Odžićem koji su se iskreno, svojski trudili da našu ideju razvoja Budve prenesu do svakog njenog građanina. Slobodno možemo reći da je svaki od preko 500 glasova naše koalicije zarađen pošteno, radom naših aktivista.

Posebnu zahvalnost dugujemo svakoj građanki i građaninu Budve koji su podržali našu koaliciju i time doprinijeli rezultatu i osjećaju zadovoljstva koji svi zajedno imamo. Ona nas obavezuje da nastavimo da još marljivije radimo na kreiranju političkog saveza čiju će okosnicu činiti SD, SDP i LP, a koja će svoje realne domete tek pokazati u budućem periodu.

Budva i njeni građani zaslužuju kvalitetnu vlast na lokalnom nivou koja će raditi u interesu svih njenih građana. To će biti naša glavna odrednica, bez obzira da li naredni vremenski period u Budvi provodili kao vlast, ili kao opozicija.

 

 

Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:34h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:28h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:22h

Magazin, top2

22.06.2024. u 11:04h

Skip to content