Rožajac uhapšen zbog nasilja u porodici, prekršajna prijava protiv njegovog brata

Radio Titograd

15.11.2023, 11:49h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Rožaje prijavljeno je od strane S.M. (36) da je njegov brat N.M. (39), neposredno prije prijavljivanja, ispred porodične kuće koja se nalazi u mjestu Hurije, svojim vozilom marke Citroen namjerno udario u pomoćni objekat vlasništvo S.M.

– Od S.M. prikupljeno je obavještenje na zapisnik u odnosu na pomenute okolnosti. Tom prilikom policijski službenici došli su do saznanja da je N.M. vozilom udario u pomoćni objekat vlasništvo S.M., nakon čega je N.M. uputio riječi uvredljive i prijeteće sadržine u odnosu na S.M. i u njegovom pravcu gađao oštrim predmetom. Nakon toga u ovaj se sukob umiješala i emotivna partnerka N.M. pokušavajući da ih zaustavi. Međutim, S.M. je tada fizički napao pomenutu žensku osobu. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se radnjama N.M. i S.M. nema elemenata krivičnog djela već da je riječ o prekršajima iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici- navode iz policije.

N.M. je u više navrata od strane službenika rožajske policije potraživan na kućnoj adresi u naselju Hurije, ali se nakon događaja udaljio iz porodične kuće i policijski službenici su za njim tragali, dok je protiv S.M. podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku.

– Nakon što je policija locirala N.M. lišen je slobode zbog prekršaja iz gore pomenutog Zakona. On je priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji je za ovo lice izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 15 dana i on je sproveden u Zatvor Bijelo Polje na izdržavanje kazne- navode iz policije.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

26.02.2024. u 16:44h

Titogradske vijesti, top2,

15:49h

Titogradske vijesti, top2

26.02.2024. u 13:55h

Titogradske vijesti, top1

26.02.2024. u 13:47h

Titogradske vijesti, top2

26.02.2024. u 13:44h

Skip to content