Pronašli dokumenta na ime Ivana Miličkovića

Radio Titograd

02.12.2021, 11:17h

2 min

Foto: UGC

Istražitelji su u utorak veče u Kučima pronašli lobanju i ljudske kosti u fazi raspadanja, kao i dokumenta na ime Ivana Miličkovića, koji je nestao prije osam mjeseci u Podgorici, potvrđeno je Pobjedi iz više izvora.

Kako nam je nezvanično saopšteno, po nalogu tužioca kosti su poslate na vještačenje kako bi se DNK analizom potvrdile sumnje istražitellja da je riječ o Podgoričaninu koji je nestao krajem aprila pod čudnim okolnostima.

Tijelo je pronađeno oko 19.30 časova, kod Kržanje.

Automobil ,,pasat CC“ Podgoričanina Ivana Miličkovića (35), pronađen je zapaljen u 13. aprila u kučkom selu Koći.

,,Pasat CC“ registarskih oznaka PG-GJ-133, kojim se Miličković 27. marta odvezao na nepoznatu lokaciju na sastanak sa nepoznatim licima, u potpunosti je uništen, ali za inspektore je i taj trag novi pravac istrage.

Ovaj Podgoričanin posljednji put viđen je u Zagoriču 27. marta oko 18.30 časova.

Miličkovićevo kretanje su zabilježile nadzorne kamere na Zlatici, samo desetak minuta nakon što je izašao iz kuće.

Tog dana izašao je u trenerci, patikama i jakni, iako, kako su tvrdili njegovi najbliži, nikada nije izlazio u sportskoj garderobi.

Njegova porodica sumnja da ga je neko zvao da hitno izađe, što je on učinio. Kako se nije vratio, sjutradan su prijavili policiji nestanak.

Telefon mu je bio ugašen, što takođe, kako je Pobjedi ranije kazala njegova porodica, nije uobičajeno za njega, zbog čega su se zabrinuli i obratili policiji.

Nakon svih prikupljenih dokaza, istražiteljima je jasno da je neko spaljivanjem auta prikrio tragove i potrudio se da policija ne rasvijetli nestanak.

Iako je prvih dana potrage ime Miličkovića navodno bilo nepoznato istražiteljima, ubrzo su počele da se otkrivaju veze sa bezbjednosno interesantnim licima, upletenim u izvršenje najtežih krivičnih djela.

Nezvanično nam je saopšteno da je Miličković blizak članovima zagoričkog klana i da se sumnja da je neko iz kriminalnih krugova umiješan u njegov nestanak.

 

Autorka: Ana Raičković

Izvor:Pobjeda

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • NAJNOVIJE
  • NAJČITANIJE

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:11h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:08h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:03h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 22:57h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 21:04h

Skip to content