Prijava protiv pritvorenika UIKS-a, u bojleru krio drogu

Radio Titograd

14.12.2023, 10:13h

< 1 min

Foto:RTCG

 

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad podnijeli su krivičnu prijavu protiv pritvorenika Istražnog zatvora UIKS – P.M. (23) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Naime, 3. jula tekuće godine od strane službenika UIKS-a, u zajedničkom kupatilu, u bojleru, pronađena su tri pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije, biljne materije zelene boje i tableta roze boje. Hemijskim vještačenjem Forenzičkog centra u Danilovgradu, utvrđeno je da se radi o opojnim drogama – kokain ukupne mase 22,7 grama, marihuana ukupne mase 1,1 grama i tri komada tableta i izlomljeni djelovi tableta ukupne mase 4 grama – MDMA”, navodi policija.

U koordinaciji sa Višim državnim tužiocem u Podgorici, policijski službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su u saradnji sa službenicima UIKS-a i Forenzičkog centra u Danilovgradu, došli do sumnje i obezbijedili dokaze zbog čega su protiv pritvorenika P.M. u redovnom postupku podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio gore pomenuto krivično djelo.

“Sumnja se da je pronađena droga bila namjenjena daljoj prodaji pritvorenim licima unutar Istražnog zatvora”, ističe policija.

Policijski službenici Uprave policije nastaviće da u saradnji sa službenicima UIKS-a, preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju identifikacije i drugih lica koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:58h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:49h

Titogradske vijesti, top2,

07:46h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:38h

Skip to content