Prekršajna prijava Bjelopoljcu zbog narkotika

Radio Titograd

04.06.2024, 12:48h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

 

Bjelopoljska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv S.M. kod koga je pronašla dva grama marihuane. S.M. je testiran i na psihoaktivne supstance nakon čega je utvrđeno da je pozitivan na  kokain i marihuanu.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su preduzimajući redovne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, pregledom kod jedne osobe pronašli drogu. Naime, preduzimajući mjere i radnje iz njihove nadležnosti policijski službenici su kontrolisali  S.M. i kod istog pronašli biljnu materiju nalik na marihuanu težine oko dva grama”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Po nalogu dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, S.M. je u zdravstvenoj ustanovi testiran na psihoaktivne supstance nakon čega je utvrđeno da je pozitivan na  kokain i marihuanu.

“Protiv S.M. biće podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, kazali su iz policije.

Takođe, iz UP su kazali da u sklopu kampanje „Poštuj život – vrati oružje“, policiji u Bijelom Polju doborovljno su predata dva komada vatrenog oružja, pištolj marke Češka zbrojovka kalibra 7,65 mm i pištolj marke Bereta kalibra 7,65 mm sa 18 komada metaka pištoljske municije.

“U sklopu preventivnih aktivnosti policije na sjeveru Crne Gore a sa akcentom na bezbjednost učesnika u saobraćaju kontrolisan je 21 mladi vozač od kojih je njih 17 sankcionisano shodno propisima”, kazali su iz UP.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 17:21h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 13:07h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 12:52h

Skip to content