Prekinuto suđenje Belivukovoj grupi: Optuženima pozlilo, angažovan doktor

Radio Titograd

05.09.2022, 14:03h

< 1 min

U Specijalnom sudu određena je pauza na suđenju Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihove kriminalne grupe jer je pozlilo jednom od optuženih Nemanji Đuriću, a potom i optuženoj Slađani Sekulić, javlja r N1.

Nakon toga je roćište nastavljeno, a potom je određena nova pauza od 20 minuta. Pozvan je doktor a Đuriću je pružena pomoć.

Na ročištu je pozlilo i Slađani Sekulić, inače jedinoj ženi od 30 optuženih iz grupe Veljka Belivuka za najteža krivična djela.

Branioci optuženih po prvoj optužnici se izjašnjavaju, izlažu uvodne riječi.

Još nije počelo čitanje druge optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i još deset osoba za još dva teška ubistva, koja je u julu spojena sa prvom optužnicom protiv Belivukove grupe.

U sudnici su prisutni svi optuženi ukjučujući i trojicu okrivljenih svjedoka – Bojana Hrvatina, Nikolu Spasojevića i Srđana Lalića, koji su potpisali sporazume o saradnji sa Tužilaštvom da svedoče o zločinima koje je počinila grupa Veljka Belivuka.

Inače, na prethodnom pripremnom ročištu dvije optužnice protiv Belivukove grupe spojene su u jednu.

Prva optužnica tereti grupu od 30 osoba za pet teških ubistava, a druga optuznica tereti Belivuka, Marka Miljkovića i još deset osoba za još dva teška ubistva.

Podijeli na:

Video hit dana,

21:51h

Titogradske vijesti, top1

07.12.2022. u 20:23h

Skip to content