Podgorica: Uhapšen zbog ulične prodaje narkotika, prilikom kontrole napao policajce i pobjegao

Radio Titograd

18.08.2023, 13:04h

2 min

Foto:Radiotitograd.me

Podgorička policija je uhapsila N. V. (29) zbog sumnje da se bavio uličnom prodajom droge, a tokom kontrole je napao policajca i automobilom pobjegao.

Policija je, kako je saopšteno, 16. avgusta oko 11 časova u ulici Branka Deletića uočila dvije osobe koje sjede u vozilu marke Audi barskih registarskih oznaka.

“Radi kontrole lica, policijski službenici su prišli vozilu i tom prilikom je sa mjesta suvozača iz vozila izašao K.O.F. (27), državljanin Turske, koji je službenicima predao manje pvc pakovanje sa sadržajem praškaste bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, pvc pakovanje sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i ručno pravljenu cigaretu sa sadržajem marihuane, tzv. džoint”, saopštila je policija.

Nakon toga policijski službenici su pristupili kontroli lica koje se nalazilo na vozačevom mjestu, međutim, tom prilikom on je udario policajca nogom u predjelu desne podlaktice, upalio vozilo i počeo da bježi, pri tome prelazeći gumom drugom policijskom službeniku preko noge.

Od K.O.F. prikupljena su obavještenja na zapisnik u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, te je i saslušan od strane tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Policija je juče oko 11.30 časova u Studentskoj ulici pronašla i kontrolisala N.V. (29) koji je upravljao vozilom marke Audi, barskih registarskih oznaka. Kod njega su pronađena dva manja pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana”, saopštila je policija..

Vozilo je obezbijeđeno na licu mjesta, zapečaćeno, fotoelaborisano i dislocirano na parking prostor Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje je po naredbi Višeg suda izvršen pretres. Osim toga, sa vozila su izuzeti i tragovi.

Po nalogu postupajućeg tužioca N.V. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:42h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 14:06h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 12:44h

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized

22.09.2023. u 11:45h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 11:40h

Skip to content