Pljevlja: Uhapšena jedna osoba, osumnjičen za napad na policijskog službenika

Radio Titograd

19.11.2023, 12:49h

< 1 min

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“– Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja uhapsili su E.R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

“Naime, pljevaljska policija je, postupila po prijavi ženske osobe zbog nasilja u porodici koju je podnijela protiv supruga E.R. Pripadnici policije su izašli na lice mjesta i prilikom preduzimanja službenih radnji upotrebom sredstava prinude spriječili bjekstvo E.R., koji je tada policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje.

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevlima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivičnog djela, te je u vezi tog događaja protiv E.R. podnijeta prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja iz člana 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici.

Državni tužilac je naložio da se E.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, piše u saopštenju Uprave policije.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

19:55h

Titogradske vijesti, top2

03.12.2023. u 18:31h

Titogradske vijesti, top1

03.12.2023. u 18:02h

Skip to content