Plesnom klubu “Beauty” drugo mjesto na svjetskom takmičenju

Radio Titograd

05.12.2022, 09:28h

2 min

FOTO: BEAUTY

Dječija formacija je iz Plesnog kluba” Beauty” , koju čine Maša Antić, Marta Marsenić,Anja Stojanović, Kalina Žižić, Mia Lasica, Anastasija Stijepović, Asia Ćeković,Radonjić Katarina, Anđela Jovićević, Katarina Naunović, Lana Radulović, Zoja Radulović, Petra Savić, Nikolina Dragojević, Sara Popović, Stela Femić, Mia Bogićević, Lucija Kustudić Tijana Vojvodić, Teodora Vučinić, Anđela Knežević, su državne prvakinje i polufinalistkinje ovogodišnjeg evropskog prvenstva , na IDO World dance championship -u  predstavili su se se koreografijom Solving the rubic cube.

image

– FOTO: BEAUTY

Svjetsko takmičenje se odrzalo u Sloveniji od 28.novembra do 4.decembra 2022. Učestvovalo je preko 30 zemalja sa četiri kontinenta.

Formaciju su pripremali treneri Gabrijela Vukašinović i Sanja Milošević koja je i idejni tvorac koreografije. Treneri formacije su ponosni na svoje članice, navodeći da je potrebno još rada do svjetskog zlata koje očekuju već sledeće godine. Prvo mjesto je pripalo Sloveniji, treće mjesto Poljskoj , dok drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je Crna Gora.

image

– FOTO: BEAUTY

Predsjednik saveza, Vuk Vukašinović, ovakav plasman smatra izuzetno uspješnim i upućuje čestitke PK “Beauty” i svim plesnim takmičarima. On ističe da su medalje koje su plesači u ovoj godini donijeli Crnoj Gori sa evropskih i svjetskih takmičenja, pozicionirale ples kao sport. Dokazao se ozbiljan pristup u cilju napredovanja ovog sporta, od strane svih koji su bili uvezani na putu do uspjeha. Po dolasku dječije reprezenracije , roditelji Plesnog kluba “ Beauty” su organizovali doček srebrnim djevojčicama.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

08.02.2023. u 12:11h

Titogradske vijesti, top2

08.02.2023. u 11:32h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

08.02.2023. u 11:27h

Titogradske vijesti, top2

08.02.2023. u 10:38h

Skip to content