Piperović: Suđenje odloženo na inicijativu Abazovića

Radio Titograd

16.04.2024, 12:41h

< 1 min

Foto:RTCG

 

Advokat Zoran Piperović, reagovao je na tvrdnje bivšeg premijera Dritana Abazovića, koji je jutros u emisiji Link na TVCG kazao da se na suđenju protiv Zorana Lazovića, koje je trebalo da bude održano u aprilu, niko nije pojavio.

Piperović je objasnio da je suđenje u aprilu, koje je zakazano kod sudije Lukača, odloženo na Abazovićevu intervenciju.

-Opet Dritan, što bi rekli u Zeti, pogrešni kukurika. Suđenje u aprilu u Ulcinju, koje je zakazano kod sudije Lukuča, odloženo je na intervenciju upravo njegovu, što mi je, advokat Hadžibeti prenio i zamolio me da se saglasim sa odlaganjem. Ja sam se složio. Zaboravio je da je prije par mjeseci, od gologa straha, pozivao u pomoć imunitet. Neka ne brine, u sudnici neće btii sam, iznenadiće se, a ja ga čekam svakako – poručio je Piperović, dodajući:

-Ako u međivremenu i ja ne zavšim u Spuž, jer mi je rečeno da sam počeo debelo da smetam nekima. Ali molim, ovaj put da nađu neku sa tropskih destinacija, neka ne nalaze ove iz ratom zahvaćenih područja – dodao je Piperović.

Zaključuje i da “u svakom slučaju, ne nedostaju egzibicije mrčnoga komšije”.

-Ipak, neka se ne žali, ne mene. Tigra i bemaks. Samo smo mu mi ostali, sve ostalo je odavno izgubio – poručio je Piperović.

 

 

Izvor:Pobjeda

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2,

23:35h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

27.05.2024. u 23:27h

Skip to content