PES: URA pokušava da prećuti Abazovićevu ulogu u dodjeli koncesija Branu Mićunoviću

Radio Titograd

07.04.2024, 08:40h

< 1 min

Foto:PES

 

U paničnom reagovanju URA-e, kojim pokušavaju da relativizuju svoju odgovornost za bjekstva Sky zvijezda Radoja Zvicera i Ljuba Milovića za vrijeme dok su rukovodili bezbjednosnim sektorom i navodno se borili protiv organizovanog kriminala i korupcije, jeste uočljiv pokušaj da prećute ulogu Abazovića i njegove partije u zajedničkim poslovima sa Branom Mićunovićem.

Međutim, da ne bude da im PES potura izmišljotine, o vezama URA-e i čovjeka koga su Sjedinjene Američke Države stavile na crnu listu, najbolje govore njihovi koalicioni partneri, sa kojima sada potpisuju i memorandume o zajedničkoj saradnji.

Tako njihov sadašnji strateški partner otvoreno priča o konverzacijama funkcionera URA-e sa Branom Mićunovićem u hotelu “Splendid”, gdje se ugovarao reket od 150 hiljada eura za šverc cigareta.

Zato očekujemo od URA-e da pozovu svog koalicionog partnera da objelodani sva saznanja tim povodom na osnovu audio zapisa, kojima je imao pristup.

Međutim, dok čekamo da Medojević objelodani dokaze u vezi optužbi na račun Abazovića, ono za šta ne trebaju dokazi jeste činjenica da je upravo “ruka pravde” nagradila Mićunovića dodjelom koncesije za priređivanje kazinskih igara na sreću, ovog puta u hotelu “Hilton”. Dok su drugima montirali afere, očigledno da su funkcioneri URA-e sa onima protiv kojih se deklarativno zalažu, razrađivali razne kombinacije zvanično i nezvanično u raznim hotelima.

 

 

Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

28.05.2024. u 20:40h

Magazin, Titogradske vijesti, top1

28.05.2024. u 20:02h

Titogradske vijesti, top2

28.05.2024. u 17:45h

Skip to content