PES: Što više vladavina prava uzima zamaha, to je veća nervoza u DPS-u

Radio Titograd

08.05.2024, 14:55h

< 1 min

Dizanje tenzija, eksploatacija osjetljivih tema i pokušaji destabilizacije jesu stari poznati maniri kojima DPS pokušava da skrene fokus sa ubrzanih EU integracija i rezultata nezavisnih institucija na polju vladavine prava, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

“Što više vladavina prava uzima zamaha, to je veća nervoza u DPS-u. Zato su im preostali samo jalovi pokušaji da iskoriste medijske interpretacije o ulozi crnogorske diplomatije koja preduzima konkretne inicijative i, u skladu sa uobičajenom praksom, vrši šire konsultacije sa ciljem da se spuste tenzije u zemlji i regionu”, navodi se u saopštenju PES-a.

Na žalost DPS-a i svih onih koji priželjkuju haos, situacija se kreće u dobrom smjeru na više pravaca, tvrde u partiji premijera Milojka Spajića.

“Zato donekle i imamo razumijevanje za ponašanje poslanika DPS-a, jer shvataju da njihova retrogradna politika nema nikakvu perspektivu u budućnosti. Ipak, zamolili bismo ih, za njihovo dobro, da sopstvenu nemoć i očaj više ne kompenzuju nedostatkom elementarne pristojnosti”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized,

18:02h

Titogradske vijesti, top2

30.05.2024. u 17:43h

Skip to content