PES: DPS postao antisistemska partija

Radio Titograd

01.07.2024, 16:40h

< 1 min

Dok nadležne institucije skoro svakodnevno razobličavaju nepočinstva bivšeg režima, a aktuelna Vlada i skupštinska većina prave istorijske rezultate, u DPS-u se gasi i posljednji tračak nade da će u bližoj budućnosti biti dio vlasti. U tom ključu treba tumačiti i današnje poteze DPS-a, a kakvi nas još sve ekstremistički potezi očekuju, ostaje da vidimo, jer je ovo očigledno tek početak DPS-ove inventivnosti u anti-institucionalnom ponašanju.

Današnji tragikomični performans kolega iz DPS-a samo je dodatno potvrdio ono što građani Crne Gore već godinama shvataju – da je DPS odabrao antisistemski pravac djelovanja, često upotpunjen radikalnim i ekstremističkim elementima.

Nažalost, ne treba se zavaravati da je današnje sprječavanje normalnog rada Skupštine samo očajnički cirkus političkih gubitnika, već je bjelodani znak urušavanja DPS-a, koji sve češće gubi strpljenje za demokratsku i racionalnu raspravu, a potpuno odsustvo ideja počinje da nadomješta agresijom i iživljavanjem nad institucijama države Crne Gore.

Sada je svima sve jasno, pa čak i onima koji su možda do juče bili zavedeni evropejskom šminkom i blaziranom uštogljenošću nasljednice Komunističke partije Crne Gore. Istina je u stvari da je proevropska orijentacija DPS-u pogodna samo dok u pozadini može da nesmetano operacionalizuje spregu politike i organizovanog kriminalanavodi se usaopštenju dostavljenom našem portalu .

Autor:radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:28h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:25h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:20h

Skip to content