Perović: Budva raskopana uoči sezone, novi izbori jedino rješenje

Radio Titograd

01.03.2024, 13:44h

< 1 min

Foto:SDP

 

Budva u susret sezoni nema vremena za gubljenje, a kriza vlasti u ovoj opštini negativno utiče na sve aspekte života u našem gradu, poručuje Jovo Perović, šef Kluba odbornika Socijaldemokratske partije (SDP).

“Budva je danas raskopana, turizam u drugom planu, brojne odluke na čekanju, a opštinska uprava čeka potpis iz Spuža za plate. Teško bi nekome sa strane objasnili da se radi o najbogatijoj i najperspekivnijoj crnogorskoj opštini. Zbog toga je umjesto nadgornjavanja ostataka DF ko je “autetičniji” zastupnik naopake politike, potrebno vratiti mandate građanima. Jer upravo građani, njihovi svakodnevni problemi i brojni izazovi sa kojima se suočavaju moraju biti u središtu interesovanja za sve koji misle dobro ovom gradu. Oni ne znaju da su svi sekretari u vd statusu, da Skupština ne donosi odluke, da NVO sektor ne dobija novac, da naši sportski klubovi kubure sa isplatama”, kazao je Perović.

On poručuje da je pod hitno potrebno organizovati nove lokalne izbore, kako bi Budva dobila vlast kakvu građani zaslužuju.

“Naši vrijedni privrednici bi dobili snažnog partnera, vunerabilne grupe podršku, a zaposleni u javnom sektoru sigurnost koja je neophodna. Sve osim toga bi bilo samo puko gubljenje vremena – a Budva u susret sezoni nema vremena za gubljenje”, zaključio je Perović.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Sport, Titogradske vijesti, top2

18.04.2024. u 19:09h

Skip to content