Paunović: Zloupotreba žrtava jučerašnjeg nevremena u političke svrhe je besprizoran čin

Radio Titograd

03.07.2024, 12:50h

2 min

Foto: Demokrate

 

Paunović poručuje da je to i svojstven čin partiji koja je, kako je kazao “za sve ove godine ćutala kao zalivena dok su na stotine organizovanih kriminalnih grupa pustošile Crnu Goru”

“Zloupotreba žrtava jučerašnjeg nevremena u političke svrhe je bestijalan i besprizoran, a ujedno i svojstven čin partiji koja se za sve ove godine ćutala kao zalivena dok su na stotine organizovanih kriminalnih grupa pustošile Crnu Goru, dok su novinari i policajci ili linkvidirani ili bili glineni golubovi po ulicama širom Crne Gore”, poručio je portparol Demokrata, Mitar Paunović.

Paunović je reagovao nakon saopštenja poslanika SD-a Branislava Nenezića, koji je juče poručio MUP-u “iz pijeteta prema juče stradalima mogli ste makar utišati muziku na društvenim mrežama”.

“Partija, čiji je ministar unutrašnjih poslova Ivan Brajović 2012. godine dozvolio potpunu paralizaciju Crne Gore zbog nevremena koje je pogodilo Crnu Goru u kojoj je bilo i žrtava i danima zarobljenih putnika pod snijegom i niko nije ni pokušao da na bilo koji način takve teške situacije po našu zemlju zloupotrijebi u svrhu ubiranja besprizornih političkih poena”, navodi Paunović reagujući na izjavu Nenezića.

Od Socijaldemokrata je, poručuje Paunović, ovo i za očekivati.

“Jer se isti nijesi ni zacrvenili kada su dosljedno strpali u tajkunske džepove Acu Đukanoviću 10,5 miliona eura u slučaju Limenka, kada su su u Ministarstvu prosvejete za 4 godine na hranu i piće potrošili 700.000 eura, kada su na sudu lažno svjedočili u slučaju Ramada, kada su državnim novcem plaćali partijske ručkove i večere, kada su sa Duškom Kneževićem u privatnoj režiji dogovarali deponovanje novca Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci za plac u Bjelopavlićima, kada su od države Crne Gore i lokalne samouprave uzimali stanove za nula eura da bi ih sada izdavali za mjesečnu rentu od 1500 eura. Od ovakve Partije i ne čude ova i slična besprizorna saopštenja”, ističe Paunović.

 

 

Izvor:Portal Analitika

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:28h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:25h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:20h

Skip to content