OO SNP Berane: Stojički podnosimo sve napade upućene na naš račun

Radio Titograd

07.06.2022, 15:14h

2 min

U predizbornoj kampanji Socijalistička narodna partija je vodila najčistiju kampanju, bez ikakvih suvišnih riječi i djela, vodeći računa o tome da će sve ovo proći i da ćemo se sretati. Što nije bio slučaj sa ostalim partijama kojima je jedini cilj bio da govore loše o nama, a u stvari o sebi samima. Pokušavajući da naruše dugogodišnji ugled SNP-a iznošenjem neistina, saopšteno je iz OO SNP Berane.

A mi, mi smo pokazali sada i uvijek dostojanstvo, stojički podnosili sve napade koji se i dalje upućuju na naš račun, dodaju iz SNP-a.

OO SNP Berane je uvijek bio spreman, kako kažu, da razgovara sa svima, bez obzira na različita, pa čak i suprostavljenja mišljenja, a sve za dobrobit našeg grada i građana Berana.

– Pokazali smo da smo najjača partija u gradu, ponosni smo na to i na naše članstvo koje nam je dalo podršku, ali očigledno je to našim bivšim koalicionim partnerima zasmetalo. Posle vođenja prljave kampanje protiv nas, očekivali su da nam građani neće pokazati povjerenje i prevarili su se – ističu u saopštenju.

Danas, kako dodaju, nakon dugo vremena biranja mjesta i otimanja oko fotelje, svjedoci smo njihovog dogovora. Dogovora za fotelju i lični interes, ne na dobrobit građana našeg grada. Od nas neka ne očekuju više ništa, naši bivši koalicioni partneri, koje smo cijelo vrijeme vukli za sobom, koje smo, čak i na svoju štetu, držali i gurali, sada nastavljaju sami.

– Poručujemo im da od Socijalističke narodne partije ne očekuju bilo kakvu podršku i pomoć kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, a na tome će OO SNP Berane, kao najjači odbor insistirati – naveli su.

Hvala našem vjernom članstvu, što su prepoznali sve ono šta smo uradili za naš grad ovih osam godina. Hvala što ste bili uz nas kada je bilo najteže, što smo zajedno pretrpjeli sve i hvala što smo pokazali da smo najjača partija u Beranama, zaključili su u saopštenju.

Izvor:Dan

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

09.08.2022. u 11:44h

Titogradske vijesti, top2

09.08.2022. u 11:38h

Titogradske vijesti, top2

09.08.2022. u 10:06h

Titogradske vijesti, top1

09.08.2022. u 09:56h

Titogradske vijesti, top1

09.08.2022. u 09:36h

Skip to content