Odbornici DPS, LP i SD svoje odborničke naknade donirali JU Centru za dnevni boravak Danilovgrad

Radio Titograd

21.10.2023, 10:46h

< 1 min

Foto:DPS

Kako je na sjednici Skupštine opštine Danilovgrad i najavljeno od strane zamjenika šefa Kluba odbornika DPS – LP Miroslava Popovića, odbornici Demokratske partije socijalista, Liberalne partije i Socijaldemokrata svoje odborničke naknade donirali su JU Centru za dnevni boravak, navodi se u saopštenju.

Donacija je, dodaje se, uplaćena na ime pružanja pomoći ovoj veoma važnoj ustanovi u našem gradu za kupovinu novog kombija za prevoz korisnika i korisnica Centra.

“Kako kombi predstavlja jedno od osnovnih sredstava za rad i kako bi novo vozilo umnogome olakšalo svakodnevno funkcionisanje Centra koji vodi brigu o ranjivim kategorijama našeg društva, baš kao što smo i istakli na XIII sjednici Skupštine opštine Danilovgrad održanoj 15.09.2023. godine, a kako po tom pitanju gotovo da ništa nije urađeno, ponovo pozivamo lokalnu vlast da iz opštinskog budžeta opredijeli sredstva kojima će pomoći ovoj ustanovi da prevaziđe problem s kojim se suočava. Ne smijemo imati prečeg posla od ovoga da kao, valjda, odgovorni pojedinci i grupe, svako u granicama svojih nadležnosti i mogućnosti pomognemo onima koji nam kroz svoj svakodnevni radni angažman demonstriraju požrtvovanost, humanost i plemenitost kao vrijednosti na kojima bi trebalo da počiva cijela društvena zajednica”, zaključuje se u saopštenju.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

19:55h

Titogradske vijesti, top2

03.12.2023. u 18:31h

Titogradske vijesti, top1

03.12.2023. u 18:02h

Skip to content