NSD na saboru “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska”: Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost

Radio Titograd

09.06.2024, 13:46h

< 1 min

Mladen Mikijelj, Nemanja Kuljača, Nikola Kralj i Bojana Pićan, zajedno sa mnogobrojnim delegatima Nove srpske demokratije, imali su čast da svojim prisustvom uveličaju Svesrpski sabor održan u Beogradu – “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska”, saopšteno je iz NSD Budva.

“Učestvovali su u molitvenom činu u hramu Svetog Save na Vračaru, pred NJegovom Svetosti Patrijarhom srpskim g. Porfirijem, koji je iznio inspirativne riječi o značaju solidarnosti: “Zato i jesmo sposobni da razumemo jedni druge, da razumemo i onog drugog i drugačijeg, čoveka druge vere i drugog naroda, da ga poštujući prihvatimo onakvim kakav jeste, da bez straha stupamo u dijalog sa drugima, da ih istinski obogatimo sobom, ali da i mi njima budemo obogaćeni. Jednom rečju, da u miru živimo međusobno i sa drugima, znajući uvek da smo jedni drugima potrebni.””, navedeno je u saopštenju.

Potvrđeno je, kažu, ono u šta vjeruju – da treba da radimo jedni sa drugima, nikako da se okrećemo jedni protiv drugih i dopustimo da se razdvojimo.

“Ujedinjeni smo jači, a zajedničkim naporom možemo ostvariti velike promjene i postići uspjeh.

Pobjeda nije samo u postizanju ciljeva, već i u tome kako dijelimo te uspjehe sa drugima. Dijeljenje radosti i postignuća sa svojim saborcima čini naše trijumfe većim i vrednijim. Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost za sve nas.

OO “Nova srpska demokratija – Budva” izražava zahvalnost svim učesnicima Svesrpskog sabora, organizatorima i predstavnicima SPC na uspješnoj manifestaciji posvećenoj jedinstvu srpskog roda”, zaključuju u saopštenju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 19:18h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 17:21h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 16:16h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 14:06h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 13:07h

Skip to content