NSD: Izvinjavamo se svima onima koji su u Kovačevićevim riječima pronašli ono čega nema

Radio Titograd

17.06.2024, 10:56h

2 min

Foto: NSD

 

Nova srpska demokratija (NSD) se ovim putem izvinjava svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol, poručili su iz te partije povodom govora mržnje prvog čovjeka Opštine Nikšić.

“Vjerovatno je svima čudno da govor potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, koji je izrečen u četvrtak, postaje glavna medijska tema u nedelju i to baš na Kurban bajram, praznik svih muslimana svijeta i na dan kada je Crnu Goru posjetio koordinator Stejt departmenta za borbu protiv korupcije Ričard Nefju, koji je tom prilikom razgovarao sa SDT-om vezano za borbu protiv visoke korupcije”, naveli su iz NSD-a u saopštenju.

Nije teško zaključiti, prema njihovim riječima, da je ta “visoka korupcija vezana za bivši režim”.

“Koji očigledno, još uvijek, može da usmjerava medijsku scenu i da jednom temom koja se desila danima ranije preklopi taj važan susret SDT-a i koordinatora Stejt departmenta.
Osim toga, juče je u našu državu doputovao i predsjednik Bugarske, g. Rumen Radev koji je u crnogorskim medijima prosto sporedno pozicioniran zbog nekolike rečenice iz govora potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića”, dodaju iz partije.

NSD se, kako kažu, ovim putem izvinjava svima onima koji su u “Markovim riječima pronašli ono čega nema”.

“Na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol.
Neka svako radi svoj posao, državne institucije, mediji, političari, ali bi bilo dobro da koncentracija medijske javnosti bude na onim glavnim, umjesto na sporednim temama koje služe isključivo za targetiranje onih koji su ponajbolji u svom poslu poput Marka Kovačevića”, zaključuju iz partije.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 13:28h

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 13:03h

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 12:53h

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 12:46h

Skip to content