Novogodišnja priča u Prijestonici bilježi rekordnu posjećenost

Radio Titograd

30.12.2023, 10:35h

< 1 min

Foto: Prijestonica Cetinje

Novogodišnja priča u Prijestonici ove godine bilježi rekordnu posjećenost. Nastupi najvećih regionalnih zvijezda okupili su na Dvorskom trgu mnogobrojnu publiku iz svih krajeva Crne Gore.

Publika je sinoć uživala u nastupu jednog od najboljih interpretatora narodne muzike Peđe Jovanovića kao i u novogodišnjoj bazarskoj ponudi.

Foto: Prijestonica Cetinje

Dobru posjećenost bilježi i „Dječiji grad“ koji je izazvao simpatije najmlađih sugrađana koji svakodnevno uživaju u besplatnom karuselu i klizalištu ali i drugim sadržajima za djecu.

Program “Novogodišnje priče u Prijestonici” nastavlja se i narednih dana kroz novogodišnje dnevne žurke na Dvorskom trgu.

Foto: Prijestonica Cetinje

U prvim danima Nove godine nastupaće Monika Knezović (02. januar), Bend Crveno i crno (03. januar), DJ Mr Jools (04. januar), Perper (05. januar), Žuti Serhatlić i Zdravko Đuranović (06. januar), Petar Grašo (07. januar).

Bazar “Novogodišnja priča u Prijestonici” svečano je otvoren 9. decembra. Organizatori su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:15h

Skip to content