Nikšićanin uhapšen zbog oružja i marihuane

Radio Titograd

06.03.2024, 11:55h

< 1 min

Foto:UP

 

Nikšićanin P.M. (20), uhapšen je nakon što je policija tokom pretresa njegovog vozila pronašla pet manjih pvc pakovanja marihuane, dok je u njegovom stanu pronašla pištolj i municiju.

Kako navode iz Uprave polcije , nakon pronalaska marihuane u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi P.M.

“Tom prilikom pronađen je pištolj marke i 70 komada municije u ilegalnom posjedu. Sa navedenim upoznat je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici koji je naložio da se lice P.M. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, draženje i stavljanje u promet opojnih droga. P.M. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost. U odnosu na pronađeno oružje upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela”, saopšteno je iz policije.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 20:55h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 19:40h

Skip to content