Nikšić: Krivična prijava protiv jedne osobe zbog nedozvoljene gradnje

Radio Titograd

19.12.2023, 11:20h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

Službenici nikšićke policije podnijeli su krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću protiv R.M., kojem se na teret stavlja krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, saopšteno je iz policije.

“Naime urbanističko – građevinski inspektori za inspekcijske poslove i licenciranje Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma su po službenoj dužnosti izvršili inspekcijski pregled nad stambenim objektom koji je u izgradnji kod subjekta nadzora R.M. u katastarskoj opštini Kličevo u Nikšiću”, kazali su iz policije.

U zapisniku koji je sačinjen konstatovano je da je prilikom vršenja inspekcijskog pregleda utvrđeno da je subjekat nadzora – investitor R.M., počeo sa izgradnjom objekta na katastarskoj parceli za koju ne posjeduje prijavu građenja.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala, preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti i sa svim upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je kvalifikovao krivično djelo i naložio da se protiv R.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku”, neveli su iz policije.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 19:15h

Sport, top2

24.05.2024. u 19:07h

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 17:17h

Skip to content