Nikolić: SDT postaje Abazovićev servis, targetiranje novinara je slanje poruka škaljarskom klanu

Radio Titograd

16.09.2022, 23:49h

< 1 min

U transkriptima koje objavljujemo imate jasnu vezu nekih političara, uključujući i Dritana Abazovića sa škaljarskim klanom, koji jasno crta metu poimenice prozivajući Draška Đuranovića, Darka Šukovića i nas iz ostalih medija, da smo zaštitnici suprotnog, kavačkog klana. On time šalje poruku škaljarskom klanu: Ovi ljudi su odgovorni što vi ne uspijevate da ostvarite svoje planove u Crnoj Gori! I to je ono što je najstrašnije, kazala je urednica M portala Danica Nikolić.

“Nikog od nas ne pominju u tim transkriptima, dok njega i i članove njegove Vlade označavaju imenom, prezimenom i nadimkom“, ističe Nikolić.

Napade odlazećeg premijera, kaže, doživljava kao obračun politčara kome se bliži kraj političke karijere ,čiji su najveći problem lični stavovi, koji kroz javni prostor dobijaju širinu.

“U jeku objavljivanja transkripata i u jeku premijerovih optužbi na naš račun, nakon četrdeseak dana rada M portala, pojavili su se poreski inspektori koji su zahtijevali da izvrše inspekcijski nadzor, i kojom prilikom su otkrili postojanje duga od 4 eura. Nakon toga je gospodin Rade Milošević, rekao da imaju osnova da pokrenu potupak protiv nas”, saopštila je Nikolić.

Frustrirajuća je, ocjenjuje, činjenica da, uprkos informacijama koje se prezentuju javnosti, SDT ostaje nijemo.

Takođe, smatra da ono postaje servis Dritana Abazovića, kao što je bilo nakon početka kampanje “Svi za naš grad” dr Ivana Vukovića, kada je uhapšena direktorica jednog državnog preduzeća, pod optužbom zloupotrebe položaja, koja je nakon 48 sati puštena na slobodu.

“Bila je potrebna vijest Dritanu Abazoviću, koja je trebala da zasjeni uspjeh početka kampnje, te je pres konferenciju tog dana, na kojoj je želio da kriminalizuje jednu kompletnu koaliciju, ne samo DPS. Očekujem da ćemo u narednom periodu imati još sličnih hapšenja”, istakla je Nikolić.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

29.09.2022. u 23:54h

Titogradske vijesti, top1

29.09.2022. u 23:37h

Titogradske vijesti, top1

29.09.2022. u 22:34h

Sport, top1

29.09.2022. u 22:25h

Titogradske vijesti, top1

29.09.2022. u 22:12h

Skip to content