Nikolić: Saopštenje PES-a sramotno vrijeđanje inteligencije građana Crne Gore

Radio Titograd

03.07.2024, 17:49h

< 1 min

Saopštenja Pokreta Evropa sad, u kom se otkazivanje posjete Šarl Mišela zbog usvajanja Rezolucije o Jasenovcu pokušava pripisati Demokratskoj partiji socijalista, predstavlja sramotno vrijeđanje inteligencije građana Crne Gore, saopštio je Miloš Nikolić, portparol DPS-a.

“Nezapamćeno je da se bilo koji politički subjekat, uprkos brojnim razlikama koje postoje, drznuo da na ovakav potcjenjivački način se odnosi prema građanima vjerujući da se može sprdati sa zdravim razumom i pameću”, kazao je on.

Prema njegovim riječima današnje saopštenje i konačno uvjerava da je PES u potpunosti izgubio kompas te da koloplet laži i ucjena u koji su upali ih devastira iz dana u dan.

“Zaprepašćujuća je brzina propadanja ovog političkog subjekta koja prijeti da ih na skorim vanrednim parlamentarnim izborima dovede do borbe za cenzus. Na kraju, u vaše ime osjećamo sramotu zbog vašeg ovakvog odnosa prema građanima budući da se ipak bavimo istom profesijom koja bi trebalo da posluži izgradnji ambijenta povjerenja i prosperiteta društva u cjelini, bez obzira na političke razlike i pozicije. Bijedno i sramotno”, zaključio je Nikolić.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 12:53h

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 12:46h

Titogradske vijesti, top2

23.07.2024. u 11:27h

Skip to content