Nikolić o Milatoviću: Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat simbol je nazadnog i konzervativnog

Radio Titograd

23.03.2023, 23:25h

< 1 min

“Zdravkov apostol i Šešeljev kandidat Jakov Milatović sebi diže cijenu samoobmanom da je niko drugi do Milo Đukanović organizovao protest protiv njega na Cetinju, koji je on u paničnom strahu doživio kao napad. To je jednako tačno kao da tvrdi da se Đukanović udružio sa Andrijom Mandićem kako bi Jakovu dao podršku. Ili da je nagovorio i sve druge iz tzv. većine koji se zaklinju da će ga podržati; da je zamolio Marića da dovede Šešelja na svoju TV koji se takođe oglasio podrškom svom kandidatu Milatoviću”, saopštio je portparol DPS-a.

Nikolić ocjenjuje da je “kompleks niže vrijednosti, osjećaj duboke inferiornosti, manija gonjenja i paranoja Jakova Milatovića, a prije svega njegova opsesija Milom Đukanovićem, nešto čime bi trebalo da se pozabave stručna lica”.

“Ipak, neko ko hoće da bude predsjednik svih građana mora da se izdigne iznad svojih kompleksa, koje pokušava da prikrije hvalisavošću nezrelog pubertetlije. Gledali smo večeras Milatovića kako se licemjerno udvara onima koje je do juče vrijeđao, kako pokušava da se ulaguje ljudima koji žive u dijaspori, a sam je bio dio vlade koje je htjela da im otme biračko pravo. Čovjek koji iako mlad po godinama, duhom, nevaspitanjem i lošim manirima simbol je svega nazadnog i konzervativnog”, rekao je Nikolić, dodajući da  iako vjeruju da je u ozbiljnoj paranoji DPS nije ikad vodio, niti pred drugi krug vodi prljavu kampanju protiv  Milatovića.

“Jedino što je prljavo je ta Milatovićeva neutemeljena izmišljotina. I nevaspitanje koje isijava otkad se pojavio na političkoj sceni. Milatović je prototip za onu narodnu: niko te ne može nagrditi kao ti sam sebe. Ili u konkretnom slučaju: kao što su te neki već nagrdili svojom podrškom”, zaključio je u saopštenju Nikolić.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

22:12h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 21:12h

Magazin, top2

01.06.2023. u 17:28h

Titogradske vijesti, top1

01.06.2023. u 16:44h

04.05.2023. u 18:19h

04.05.2023. u 18:19h

Skip to content