Na podgoričkom pazaru čarolija ne prestaje: Karusel osmijeha i zabave!

Radio Titograd

25.11.2021, 21:56h

2 min

Foto: Žana Barović

Ni desetak dana nakon otvaranja oduševljenje građana Podgorice ovogodišnjim pazarom ne jenjava. Toplo vrijeme ide na ruku organizatorima, mjere se strogo poštuju pa zadovoljstvo ne kriju ni posjetioci ni zakupci.

“Prezadovoljni smo posjetom, ljudima, raspoloženjem. Na ulazu se kontrolišu kovid potvrde, ljudi paze jedni druge, što je vrlo bitno i za nas, tako da možemo reći da je, uprkos pandemiji, ovo jedan od najbolje organizovanih pazara dosad”, rekao je za Antenu M Igor Aleksić koga smo zatekli u objektu ABC Company.

Ivan Lakić je mišljenja da je ovogodišnji pazar sadržajniji od prethodnih, što je privuklo pažnju ovolikog broja posjetilaca.

“Vidite i sami, uprkos neprekidnoj kontroli zbog propisanih mjera, broj posjetilaca je veliki, što leži u činjenici da je program i sadržaj mnogo bogatiji u odnosu na prethodne godine. Ima tu za svakog po nešto – za djecu karusel i slatkiši, za roditelje piće i kokice, mogu da sjednu…Muzika je prvih par dana bila malo jednolična, jednoobrazna, ali smo i to riješili pa su sad svi zadovoljni”, kazao je on.

“Iako smo na tržištu prisutni već osam godina, prvi put smo se odlučili da ovdje izlažemo. Smatrali smo da je, usljed ovih kovid mjera, dobro da možemo raditi na otvorenom i nismo se prevarili. Posjeta je izvanredna. Organizacija je zaista na visokom nivou, svi smo fiskalizovani ali smo oslobođeni plaćanja zakupa, što je za nas veoma značajno”, istakla je Jelena Dragojević.

“Atmosfeta je predivna, ponuda raznovrsna i nekako bas lijep događaj za Podgoricu. Bili smi i ranijih godina, ali nam se čini da je ove godine najljepše. Naročito sadržaji za djecu”, kazala nam je Maja.

Dragana Simićević je pozvala sve Podgoričane da dođu i osjete prazničnu čaroliju, kakvu do sada nisu imali prilike da dožive u svom gradu.

“Ovako čarobno okruženje prošle godine nije bilo moguće pa su se ljudi, usled pandemije, uželjeli dešavanja. Bliže se novogodišnji i božićni praznici pa očekujemo još veću posjetu. Pozivam ljude da dođu i uživaju”, kazala je ona.

Podgorički praznični pazar trajaće sve do 15. januara.

Izvor:antenam.net

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • NAJNOVIJE
  • NAJČITANIJE

Titogradske vijesti, top2

02.12.2021. u 11:26h

Titogradske vijesti, top2

02.12.2021. u 11:17h

Titogradske vijesti, top2

02.12.2021. u 10:42h

Titogradske vijesti, top2

02.12.2021. u 10:38h

Titogradske vijesti, top2

02.12.2021. u 10:34h

Titogradske vijesti, top2

02.12.2021. u 10:28h

Skip to content