Mugoša: Čak i ukoliko si manjina, istina je ipak istina

Radio Titograd

21.03.2024, 09:54h

< 1 min

Foto:SD

 

Povodom jučerašnjih neprijatnosti koje je na pres konferenciji doživio odbornik SD-a u Podgorici, Miloš Mašković, oglasio se Boris Mugoša, potpredsjednik Socijaldemokrata i predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a.
On je naveo da je Mašković jedan od najperspektivnijih političara na crnogorskoj političkoj sceni, koji je više puta do sada pokazao da su njegov rad i kritike očiglednih devijacija u radu odredjenih segmenata podgoričke uprave činjenično potkrijepljene, za što dobija i potvrdu od strane nadležnih institucija.
Mugoša ističe da je u nepunih godinu dana koliko obnaša funkciju opozicionog odbornika u lokalnom parlamentu Mašković svojim djelovanjem afirmisao kulturu dijaloga i konstruktivnosti, o čemu su ne tako rijetko govorili i predstavnici podgoričke vlasti.
Sa druge strane, Mugoša navodi da su Maškovića, zbog njegovog argumentovanog ukazivanja na brojne anomalije, pokušali krivičnom prijavom da zaplaše s ciljem da prestane raditi svoj posao ali im nije im pošlo za rukom jer je prijava odbačena. Potvrdu svojih stavova dobio je i od Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, koja je nakon njegovog upita, utvrdila nepravilnosti u radu direktora JU Kakaricka Gora.
Mugoša ističe da je posebno važno da u ovom kompleksnom društveno-političkom ambijentu Mašković uspijeva da svojom pribranošću, a izuzetno je mlad zbog čega je ta osobina rijetkost u ovom poslu, razoružava one koji su nažalost dobili priliku da obnašaju odredjene funkcije.
Predsjednik podgoričkog odbora SD-a na kraju navodi da postoji jedna izreka koja lijepo opisuje sve ovo što se dešava: “Čak i ukoliko si manjina, istina je ipak istina”…

Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

15.04.2024. u 07:31h

Titogradske vijesti, top2,

06:39h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

15.04.2024. u 05:30h

Titogradske vijesti, top1

15.04.2024. u 05:20h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 21:08h

Skip to content