Modna komora uručuje nagrade-zahvalnice crnogorskim influenserima

Radio Titograd

08.04.2024, 05:47h

2 min

Foto: Modna Komora CG

 

Modna komora Crne Gore najavljuje svečano otvaranje Somersby Fashion Week Montenegro 8.aprila 2024. 20h. u centralnom dijelu The Capital Plaze ispred Hotela Cue. U okviru otvaranja biće uručene nagrade-zahvalnice, crnogorskim influenserima koji su posljednjih nekoliko godina svojim uticajem na društvenim mrežama doprijenili popularizaciji I promociji crnogorske modne scene,kao i Crnogorske nedjelje mode.

“Takođe smo stavili akcent na njihov angažman kada su humanitarne akcije u pitanju kao i društvena odgovornost. Spajamo modu i humanost,sa akcentom ovog puta na očuvanju prirode kroz kampanju nedjelje mode. Svijet mode je danas gotovo sastavni dio našeg svakodnevnog života kojim izražavamo svoje bitisanje i shvatanje svijeta koji je – u nama i koji nas okružuje. Njegova uloga, iz godine u godinu postaje sve izraženija, a ujedno i odgovornija. Upravo zato, ovogodišnjom manifestacijom, upućujemo poruku najširoj javnosti da je „Priroda moderna“ i da je ekološka svijest – svijest o značaju prirodnih vrijednosti Crne Gore koje svi treba da čuvamo kako za sadašnje, tako i za sve buduće generacije”, saopštili su organizatori.

Nagrađeni influenseri: Nataša Kovačević-Njezvanova,Milena Pajović, Milica Markovic Elek, Marko Vukotić, Nemanja Čalić, Tijana Osmanagić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Danijel Alibabić, Kristina Banjević,K ana Tomašević, Tamara Vešović, Lana Šahbaz.

“U revijalonom dijelu svoju najnoviju kolekciju će predstaviti modna dizajnerka iz Beograda Helena Scrittore. Frizure Sophy Beauty line,make up Farmasi.

“Dizajnerka Jelena Buha pod brendom Helena Scrittore već osam godina uspješno pravi kolekcije odijela, kombinezona, ali i svečanih haljina namenjenih poslovnoj dami. Zagovornik je nosive i vanvremenske mode, sa visokim standardima kvaliteta u dizajnu, izradi i sastavu materijala.Na nedelji mode u Crnoj Gori predstaviće kolekciju Bossy koja je svoju jesen/zima premijeru imala na Belom dvoru u Beogradu, ali ovoga puta obušenu u proljećne i ljetnje boje, pa ćemo tako vidjeti kako izgleda savršeno ukrojeno petrolej plavo odijelo, kivi zeleni frak, svečana narandzasto ciklama haljina ili žuti kombinezon”, navodi se u saopštenju.

Ovo je kolekcija obojena sa sedam boja.

“Primarno korišćeni materijali su raskošni brokati i sateni sa izrazito svečanom notom. Kroz oštre forme, vanvremenske krojeve i romantične latice koje su postale zaštitni znak brenda Helena Scrittore, Jelena je spremna da očara crnogorske dame”, navodi se u saopštenju.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized,

18:02h

Titogradske vijesti, top2

30.05.2024. u 17:43h

02.05.2024. u 17:57h

02.05.2024. u 17:57h

Skip to content