Ministarstvo prosvjete poručuje Spajiću: Prestani sa pokušajima profiterstva nad tuđim životnim problemima!

Radio Titograd

06.08.2022, 19:31h

< 1 min

Propali ekonomski stručnjak Milojko Spajić, nastavlja sa svojom populističkom pričom, zaboravljajući da jedino što je ostavio svojoj državi jeste prazan državni budžet i gomile ekonomskih i političkih nebuloza i neistina, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

“Usput, da priupitamo ovog „ekonomskog maga“ zašto u periodu dok je bio na vlasti nije makar pomogao da se priča oko problema budvanskih prosvjetara pokrene sa mrtve tačke, nego je, kao i mnogi prije njega, ćutke prelazio preko ovakvih i sličnih problema koji opterećuju građane Crne Gore.

Još jednom podsjećamo da Ministarstvo prosvjete od starta dijeli sudbinu prosvjetara iz Budve, te da smo u tom pravcu inicirali raspravu i na samoj sjednici Vlade”, navode u saopštenju.

U skladu sa zaključcima, kako dodaju, naravno da će biti ispunjene finansijske obaveze, ali uz uspostavljanje potpune kontrole nad trošenjem sredstava, koja se po osnovu rješavanja stambenih potreba izdvajaju iz budžeta Crne Gore.

“Ministarstvo prosvjete još jednom poziva samozvanog eksperta, da prestane sa neargumentivanim napadima, te da se mane političke priče kada je riječ o rješavanju ozbiljnih, nagomilanih problema, koji su, dijelom, i njegova direktna zasluga.

Umjesto da makar ćuti, on nastavlja da dijeli lekcije bez ikakvog stida i srama, ne objašnjavajući kako je za 16 mjeseci mandata trošio nemilice pare građana Crne Gore.

I zato, Milojko Spajiću, prestani sa pokušajima profiterstva nad tuđim životnim problemima!”, zaključuju u saopštenju.

Bivši ministar finansija Milojko Spajić posjetio je sinoć budvanske prosvjetne radnike koji danonoćno protestuju ispred zgrade Opštine Budva.

On im je kazao da Evropa Sad tim ima rješenje, ukoliko Ministarstvo prosvjete ne zna da pokrene stvari sa mrtve tačke.

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2,

00:09h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 23:19h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 23:16h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 22:48h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 22:40h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 22:34h

Skip to content