Milović: Neistine koje Abazović u kontinuitetu plasira dobiće priliku da dokaže na Sudu

Radio Titograd

08.12.2023, 12:22h

< 1 min

Foto:Vlada CG

S indignacijom odbacujem nastavak prljave kampanje koju protiv mene vodi GP URA i njihovi funkcioneri služeći se neistinama u prizemnim pokušajima političke i lične diskreditacije. Ni današnji pokušaj potpredsjednice tog pokreta, Milene Vuković, nema veze sa istinom, pogotovo jer Nikola Terzić nije ni saopštio na koga je mislio kada je rekao da je jedan bivši pripadnik MUP-a kupio automobil od 300.000 eura, saopštio je ministar pravde Andrej Milović. On je najavio da će protiv lidera GP URA Dritana Abazovića podnijeti tužbu.

“Kao ministar pravde, već od formiranja Vlade istrajno tražim smjene u bezbjednosnom sektoru i konačno sređivanje istog. Predložio sam italijanski model zakona za oduzimanja imovine stečene kriminalom i korupcijom, takozvani Antimafija zakon, u čemu smo saglasni Vanja Ćalović Marković i ja, a upravo da bismo stvorili pravni osnov da pomenuta lica država pita i u građanskom postupku za osnov sticanja enormne imovine”, napisao je Milović na Twitteru.

Podsjeća, potpredsjednicu GP URA da je upravo partija kojoj ona pripada protiv takvog zakonskog rješenja, predlažući drugi model, što kristalno jasno govori o tome ko se bori protiv mafije a ko je štiti.

“Takođe, po ko zna koji put podsjećam GP URA da konačno daju sliku mene i pomenutog Duška Golubovića, a ja ću se odnijeti prema svemu shodno javno datoj riječi pred građanima Crne Gore. Neistine koje Dritan Abazović u kontinuitetu plasira, krijući se danas iza Milene Vuković, dobiće priliku za dokazivanje pred Sudom”, poručio je Milović.

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

26.02.2024. u 16:44h

Titogradske vijesti, top2,

15:49h

Titogradske vijesti, top2

26.02.2024. u 13:55h

Titogradske vijesti, top1

26.02.2024. u 13:47h

Titogradske vijesti, top2

26.02.2024. u 13:44h

Skip to content