Milić sa zvaničnikom NATO-a: Iskazana puna podršku ANB-u i njenom rukovodstvu

Radio Titograd

11.04.2024, 07:58h

< 1 min

Foto:ANB

 

Direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Boris Milić primio je juče pomoćnika Generalnog sekretara NATO-a za obavještajne i bezbjednosne poslove Skota Breja (Scott Bray), saopšteno je iz ANB-a.

“Njihovi razgovori su bili fokusirani na aktuelna regionalna dešavanja i bezbjednosne izazove, kao i NATO bezbjednosne prioritete, politike i strateške pravce. Posebno je potenciran značaj zajedničkih napora i saradnje u okviru Alijanse u svijetlu aktuelnih i anticipiranih geo-strateških izazova”, ističe se u saopštenju.

Milić je kako se navodi u saopštenju Breja upoznao i sa ključnim prioritetima u radu Agencije, dok je pomoćnik Generalnog sekretara NATO iskazao punu podršku ANB i njenom rukovodstvu, izrazivši pritom posebnu zahvalnost za kontinuiranu posvećenost i vrijedan doprinos crnogorske Agencije za nacionalnu bezbjednost u okviru NATO kolektivnog sistema bezbjednosti.

Susretu je prisustvovao i v.d. direktora Obavještajnog i bezbjednosnog direktorata (OBD) u Ministarstvu odbrane, Janko Laković.

U okviru dvodnevne posjete Crnoj Gori Brej će ostvariti i niz susreta sa najvišim zvaničnicima Vlade Crne Gore.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 19:15h

Sport, top2

24.05.2024. u 19:07h

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 17:17h

Skip to content