Milena Vučić predstavila novi projekat – Retro live performance

Radio Titograd

28.12.2023, 18:23h

< 1 min

Hitovi koje je Milena Vučić pjevala početkom dvijehiljaditih, “Da l’ ona zna”, “Luče”, “Stereo veza” i “Indijana”, stižu deceniju i po kasnije u novom ruhu, svježi i živi kroz projekat – Retro live performance. Za pjesme koje su izvedene uživo sa kompletnim bendom snimljeni su i spotovi.

Posvećena kvalitetnim live izvedbama i novim muzičkim poduhvatima Milena otkriva kako je došlo do lansiranja Retro live performance projekta:

“Rekapitulacija moje solo karijere počinje sa pjesmama koje su mi promijenile život. Prva i najdraža “Dal ona zna” je dokaz da dobra muzika može trajati zauvijek. Uživala sam radeći na projektu RETRO LIVE PREFORMANCE sa kreativnim, talentovanim i profi ljudima. Ja osjećam veliku strast prema live izvedbama, smatram da je važno vraćanje živog zvuka na scenu i radujem se što možemo da podijelimo tu energiju s publikom.”

Pored projekta Retro live performance, Milena sprema još iznenađenja, spot za pjesmu “Udostoji”, jednu novu pjesmu i duetsku pjesmu.

Milena je pokrenula i svoj YouTube kanal na kom će postavljati nove spotove i dalje obavještavati o svim novitetima i projektima koje sprema.

Očekujte uzbudljivu muzičku godinu u susretu sa talentovanom Milenom Vučić i njenim svestranim bendom.

Izvor:

Podijeli na:

Video hit dana,

22:53h

Titogradske vijesti, top2

24.02.2024. u 22:22h

Titogradske vijesti, top2

24.02.2024. u 19:32h

Titogradske vijesti, top1

24.02.2024. u 19:25h

Skip to content