MARKO LOUIS – KAD JE NOІ NOVI SINGL

Radio Titograd

10.09.2018, 00:00h

< 1 min

 

Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom “KAD JE NOІ” za izdavačku kuću Lampshade Media, koji istovremeno najavljuje nastavak regionalne turneje “Beskraj tour by Barcaffe” sa koncertom u Nišu 14. septembra. 

 

Pjesma “KAD JE NOІ” je, posle kompozicije “EURIDIKA”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “EURIDIKA” koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i  koncipiran je na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret. 

“Uvijek mi je bila želja da snimim spot gdje ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvijek sam volio da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nijesam znao uz koju pjesmu bi mogao to da snimim. Pjesma “KAD JE NOІ” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to” izjavio je Marko Louis.

 

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14.septembra u kultoj Banovini i to je nastavak regionalne turneju pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana i uskoro će biti objavljeni ostali datumi. 

” Jako sam srećan zbog divnih reakcija na nove pjesme i što su koncerti uvijek rasprodani. Jedva čekam da posjetim sve ove lijepe gradove da se družim sa publikom i da zajedno pjevamo” kaže Marko sa oduševljenjem.

 

Novi singl možete naći na Youtube i na svim digitalnim servisima. Karte za koncert u Nišu će moći da se kupe u sistemu www.gigstix.com i u VULKAN knjižarama (Roda Centar, SC Forum)

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.03.2023. u 20:17h

Sport, top2

29.03.2023. u 19:15h

Titogradske vijesti, top1

29.03.2023. u 15:28h

Skip to content