MARKO LOUIS – KAD JE NOІ NOVI SINGL I SPOT

Radio Titograd

10.09.2018, 00:00h

< 1 min

 

Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom KAD JE NOІ  za izdavačku kuću Lampshade Media, koji istovremeno najavljuje nastavak regionalne turneje ..Beskraj tour by Barcaffe.. sa koncertom u Nišu 14. septembra. 

 

Pjesma KAD JE NOІ je, posle kompozicije EURIDIKA, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu EURIDIKA  koji izlazi u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i  koncipiran je na osnovu Markovog plesa i oko kamere prati svaki njegov pokret. 

-Uvijek mi je bila želja da snimim spot gdje ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvijek sam volio da pravim neke neškolske pokrete ali nikada nijesam znao uz koju pjesmu bi mogao to da snimim. Pjesma KAD JE NOІ mi je imala pravi tempo i vibraciju za to- izjavio je Marko Louis.

 

Drugi singl najavljuje prvi Markov solistički koncert u Nišu 14.septembra u kultoj Banovini i to je nastavak regionalne turneju pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata gradove Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljana i uskoro će biti objavljeni ostali datumi. 

” Jako sam srećan zbog divnih reakcija na nove pjesme i što su koncerti uvijek rasprodani. Jedva čekam da posjetim sve ove lijepe gradove da se družim sa publikom i da zajedno pjevamo” kaže Marko sa oduševljenjem.

 

 

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 13:03h

Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 12:28h

Sport, Titogradske vijesti, top2

21.03.2023. u 12:25h

Skip to content