Mandić: Pozvaću opoziciju na razgovor o popisu, želimo da bude iskontrolisan

Radio Titograd

02.11.2023, 15:10h

< 1 min

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić kazao je da će danas pozvati predstavnike opozicionih partija kako bi razgovarali o popisu stanovništva.

On je gostujući na TV Prva kazao da želi da se napravi brza promjena Zakona gdje bi se ubacio i softver.

-Sinoć sam razgovarao sa premijerom Spajićem koji je bio zadovoljan jučerašnjim razgovorima. Tražimo rješenja, prihvatamo sve dobre predloge i sugestije, a i mi smo zainteresovani da popis bude iskontrolisan. tvrdi Mandić, prenosi Pobjeda.

Dodaje i da je njegova misija da miri Crnu Goru i da se nađe zajednički jezik oko određenih pitanja.

Kako je kazao, njegova misija je da miri Crnu Goru.

-Ne možemo se složiti oko svih pitanja, ali možemo oko nekih. Vidimo da je čovječanstvo na ivici oružanog sukoba. Vidimo kako se velike sile pokreću. Mi kao mala zajednica i mala država treba da pronađemo načina da funkcionišemo jedni sa drugima. Mi nismo ni svjetska vojna sila, ni ekonomska. Možemo da se primaknemo jedni drugima i pronađemo formulu da sačuvamo mir u Crnoj Gori- istakao je Mandić.

On tvrdi da je za 25 godina mnogo toga kazao, ali da su njegova djela drugačija.

-Nisam zaplakao nijednu majku, ni bošnjačku ni hrvatsku. Nisam želio da se te večeri razjašnjavam sa poslanicima zato što ni oni znaju da to nije istina. Neću ja citirati ono što su govorili oni koji su ih postavili na ta mjesta poslanika, već ih pozivam da uradimo nešto zajedno, kao održavanje popisa, očuvanje mira, ekonomija…- istakao je.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

04.12.2023. u 10:48h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 10:38h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 10:24h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 10:19h

Skip to content