Mandić: Imam državljanstvo Srbije

Radio Titograd

02.03.2023, 20:38h

< 1 min

Čvrsto vjerujem u pobjedu na izborima, poručio je jedan od lidera DF-a i predsjednički kandidat Andrija Mandić u emisiji “Načisto” na TV Vijesti. Mandić je kazao da ima državljanstvo Srbije koje je, tvrdi, dobijeno na legalan način.

“Politika pomirenja je jedina prava budućnost koja je potrebna Crnoj Gori… Kako sam ja u toj političkoj borbi bio jedan od onih političkih aktera koji je kroz borbu i odbranu svoje zajednice imao nekad i riječ viška, znao da budem oštriji, možda tom retorikom i da zaplašim nekoga ko nije bio pristalica politike i zajednice kojoj pripadam, pošao sam od činjenice da prvo treba da sagledam vlastiti učinak i izašao sa spremnošću da ujedinim Crnu Goru”, kazao je Mandić dodajući da je “bio jedan od ljudi koji je učestvovao u podjelama u Crnoj Gori”.

Mandić poziva predsjedničke kandidate izuzev Đukanovića: Potpišimo dokument da ćemo podržati onog koji uđe u drugi krug

Pozvao je sve, izuzev Mila Đukanovića, predsjedničke kandidate koji dolaze iz parlamentarne većine da potpišu dokument u kojem će se obavezati da “onaj koji uđe u drugi krug biće podržan od svih drugih”. Nema dileme, kaže, da će on biti u drugom krugu.

“Lično sam spreman, da ako ne uđem u drugi krug, da onome koji uđe aktivno učestvujem u kampanji. Da agitujem i pozivam ljude koji podržavaju našu političku opciju da mu pomognemo da pobijedfi Mila Đukanovića. Zato očekujemo da drugi predfsjednički kandidati urade slično. Mislimo da je to fer. Nemam dileme da ću ja biti u drugom krugu”, rekao je Mandić.

“Imam državljanstvo Srbije”

Mandić je kazao da ima državljanstvo Srbije.

“Imam državljanstvo Srbije koje je dobijeno na legalan način. Nikada nisam imao prebivalište u Srbiji, nikada nisam bio na biračkim spiskovima”, poručio je Mandić.

Izvor:CdM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 11:02h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 10:30h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 10:27h

Skip to content