LIJEŠEVIĆ Predsjednik Opštine Budva odbija da postupi po zakonu

Radio Titograd

29.11.2021, 13:01h

< 1 min

Foto: Mediabiro

Kako je navela u saopštenju, predsjednik Opštine Budva i njegovi saradnici nastavljaju protivpravno djelovanje svakodnevnim upadima neovlašćenih lica, pokušavajući na sve načine da, kako je kazala, “otmu” TO Budva, svjesni da su napravili niz pravnih propusta i sa obrazloženjem da “idu do kraja”.

“TO Budva nije učestvovala na sajmu u Kragujevcu, uprkos tome što su uplaćeni troškovi, otkazano je učešće i na sajmu u Barseloni, otkazane su posjete delegacije i više studijskih grupa turističkih agenata iz regiona i medija, a upitno je i održavanje ‘Božićne pjacete’ koja je planirana da počne 3. decembra u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve u skladu sa epidemiološkim mjerama. Kao ovlašćeno lice, odgovorno za imovinu i funkcionisanje TO Budva izražavam svoju zabrinutost za dalje događaje u ovoj organizaciji i pozivam institucije sistema da ne budu samo posmatrači, već da se uključe u rješavanje ovog pitanja, budući da ovih dana nastaju nesagledive posljedice po dalji rad Organizacije”, naglašava Liješević.

Ona je još jednom zapitala šta su radili šef kabineta i saradnici predsjednika Opštine po mraku sa baterijskim lampama u petak uveče u prostorijama TOB-a?

“Zbog čega su se mijenjale brave van radnog vremena i zbog čega svakodnevno neovlašćena lica vrše pritisak na direktora i zaposlene? Da li će institucije sistema dozvoliti da mimo zakona Turističkom organizacijom upravljaju lica koja su uz pomoć baterijskih lampi okupirali prostorije i na taj način legitimisati hajdučiju”, navodi se u saopštenju Liješević.

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • NAJNOVIJE
  • NAJČITANIJE

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:11h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:08h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:03h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 22:57h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 21:04h

Skip to content