Krapović u posjeti VMC-u

Radio Titograd

22.03.2024, 17:16h

< 1 min

Ministar odbrane Dragan Krapović posjetio je Vojno-medicinski centar, kako bi se upoznao sa kadrovskim i sveukupnim kapacitetima ove važne medicinske ustanove namijenjene pripadnicima Vojske Crne Gore i Ministarstva odbrane, kao i Uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Kako navode ministar je, sa saradnicima, obišao ambulante, laboratoriju, odjeljenja interne medicine, ortopedije, urologije, ginekologije, radiologije, stomatologije, medicine rada, oftalmologije, ORL-a, kao i ambulante psihologa i psihijatra.

“Posebno je važno istaći da je VMC medicinska ustanova koja ima svoj dio angažmana i u svim misijama Vojske Crne Gore. To je posebno bilo uočljivo tokom pandemije kovida, kada su ljekari i ostalo medicinsko osoblje iz VMC-a pokazali ekstremnu požrtvovanost u pomaganju civilnim strukturama društva”, piše u saopštenju.

Ističu da je Krapović sagledao izazove sa kojima se zaposleni na VMC susrijeću u izvršavanju radnih obaveza, najavio poboljšanje uslova rada, te zahvalio na njihovom ogromnom požrtvovanju i predanosti u radu.

“U posjeti VMC-u boravio je i načelnik Štaba GŠ, pukovnik Mitar Klikovac, kao i državni sekretar MO Marko Marković”, zaključeno je u saopštenju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 20:55h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 19:40h

Skip to content