Korejski žele manikir je novi hit nail trend za duge i kratke nokte

Radio Titograd

03.04.2024, 06:46h

< 1 min

Foto:Pixabay

 

Koreja je godinama uzor i inspiracija za kvalitetne trendove ljepote. Dvostruko čišćenje, BB kreme ili sredstva za uklanjanje šminke na bazi ulja su tehnike i proizvodi koje se niko ne usuđuje da dovodi u pitanje. Pa, čini se da se korejski uticaj širi i na svijet manikira, a sve zahvaljujući žele noktima, najnovijem trendu u svijetu.

Šta je korejski žele manikir?

Korejski žele manikir je trend koji se poslednjih godina snažno pojavio u svijetu ljepote, osvajajući srca žena. A ono što ga čini tako posebnim je okean boja i sjaja koji ruke pretvara u autentična umjetnička djela. Imati nokte koji izgledaju kao male kapi prozirnog želea, sa sočnim i svježim efektom koji na jedinstven način hvata svjetlost: upravo je to magija žele manikira. Inspirisana korejskim kozmetičkim trendom, ova tehnika je postala globalni fenomen koji unosi revoluciju u način na koji vidimo svoje ruke. Žele manikir karakteriše korišćenje jarkih, providnih lakova u boji koji stvaraju efekat sličan žele bombonima; nešto što nas odmah podsjeća na glazirane nokte. Od mekih, delikatnih nijansi do svijetlih, smjelih boja, opcije su beskrajne, omogućavajući vam da izrazite svoj stil na jedinstven i lični način.

Uputstvo za korejski manikir

Kako se postiže ovaj upečatljiv efekat? Ključno je nanijeti tanke slojeve prozirnog laka preko prozirne podloge, omogućavajući svjetlosti da prođe kroz slojeve i stvori onaj duboki, sjajni efekat koji je karakterističan za želatin,piše lepotaizdravlje.rs Rezultat je manikir koji izgleda kao da je osvijetljen iznutra. Jedna od prednosti ovog manikira je njegova svestranost. Možete se odlučiti za suptilan i elegantan izgled sa pastelnim tonovima. Takođe, koristiti intenzivnije i upečatljivije boje da biste dali smjelu izjavu. Pored toga, ova tehnika je savršena za eksperimentisanje sa kreativnim dizajnom. Pokušajte sa gradijentima, mermernim efektima ili ukrasima sa šljokicama i draguljima.

 

 

Izvor:DAN

 

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 11:49h

Titogradske vijesti, top1

14.04.2024. u 10:56h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 10:38h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 09:57h

Titogradske vijesti, top1

14.04.2024. u 09:53h

Titogradske vijesti, top2

14.04.2024. u 07:57h

Skip to content