Koalicija “Pravim putem”: Dinoša ostario pa je razumljivo da zaboravlja

Radio Titograd

14.02.2023, 09:45h

3 min

Foto: Pravim putem – Rrugës së drejtë

Imajući u vidu da je gospodin Ferhat “Ljuljanaj” Dinoša ostario i da sa godinama ide i demencija, pa je razumljivo da zaboravlja, u njegovom slučaju jasno je zašto baš on iznosi svu ovu smijuriju od teksta i u svakom redu demantuje sam sebe, ocijenili su iz Koalicije DPS, DUA, BS, SD “Pravim putem-Rrugës së drejtë” u reagaovanju na navode predsjednika Nacionalne albanske unije i članice Albanskog foruma Ferhat Dinoša.

“Čovjek koji je koliko do juče padao na koljena Dritanu Abazoviću da ne napušta DPS i da sačuva državu od onih ,,koji bi je rado na tacnu dali Vučiću” danas zajedno sa njegovim najmilijim čedom Nikom Đelošajem otpisuje ni manje ni više nego 60% opštine Tuzi samo zato što ne podržavaju njega. Da podrže njega da mu sin bude visoko pozicionirani pripravnik, jer su oni rođeni da “vode” i niko mimo njih. I da stvar bude još smješnija proziva čovjeka koji ga je doveo na čelo DUE i kupio mu prvo odijelo da bi mogao časno u narod izaći”, poručili su iz Koalicije.

Isto onako kako ste Eleza Nikovića, kažu oni, “pogazili i protjerali tako ćete i Vi gospodine Dinoša, sa sve Nikom Gjeloshajem završiti u mašini za političku reciklažu”.

“Kada shvatite da su Albanci u Tuzima i to većina njih oni koji glasaju DUA, DPS, SD i makar pola BS, tada možete biti predstavnik nečega. Onako kako zaslužujete, tako ste i kotirani. Iza mlađanih Nike i Ivana Ivanaja, jer da ste iole zaslužili kod istih forumaša bili biste nosilac liste. Ovako ste krpa potirača ovima dvojici da sa Vama brišu ostatke političke olupine zvane Forum”, dodaju iz Koalicije “Pravim putem”.

Elez Niković,  kao častan građanin i ugledni profesor, po njihovim riječima, pokazao je svoj autoritet i koliko je bitan onda kada je nastupio na izborima i osvojio ni manje ni više nego 1.750 glasova!

“A Vi? Do juče ste Đukanoviću jeli iz ruke, dok ste danas samo pravo lice Foruma, tj. olupina koja je davno stasala za reciklažu. Dinoša priča o EU agendi sad protiv DPS-a, a zna vrlo dobro da su vlade čiji je glavni stožer bila naša partija uvele Crnu Goru u NATO, otvorile sva poglavlja za pristup EU, za razliku od vlasti nakon 30. avgusta koje su zaustavile pretpristupne pregovore. Takođe, treba podsjetiti gospodina Dinošu da je u dva mandata bio diplomata u vrijeme dok je DPS vršio vlast na državnom nivou”, naveli su oni.

O radu Vašeg vođe, kažu oni, govorićemo “dokazima u narednim danima”.

“Prije svega on nam i nije u fokusu, jer su nama primarni prioriteti građani naše opštine, kao i projekti koji će za sve građane Tuzi, a prevashodno većinsko albansko stanovništvo, imati dugoročne pozitivne efekte.  Gospodine Dinoša, očigledno da Vam je koalicija “Pravim putem” stvorila nervozu što je i logično, jer ste ustoličili čovjeka za kojeg je Ferhat Dinoša samo krpa potirača jer da nije tako bio bi mu nosilac liste a ne radnik na čišćenju sopstvenog korova. Gospodine Dinoša, uz Eleza Nikovića časnog Albanca koji se dokazao na svim poljima Tuzi će biti bolje mjesto za život”, istakli su iz Koalicije.

Njegovo iskustvo a prije svega čast i poštenje, ističu, su pomoć mladim i obrazovanim Albancima, Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i ostalima da Tuzi izgrade po mjeri svakog građanina, u kojem će, kako kažu, “ime i prezime biti samo lična odrednica a ne i obavezan uslov za određene privilegije”.

“Projekti koje ćemo nakon pobjede implementirati biće Vam dovoljan razlog da u miru Vaše kuće u Dinoši ostarite stideći se sami sebe zbog svega što ste učinjeli zadnjih godinu dana. Za ranije ostavljamo prevashodno Albancima da Vam presude politički”, zaključuju u saopštenju.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:34h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:28h

Titogradske vijesti, top2

22.06.2024. u 15:22h

Magazin, top2

22.06.2024. u 11:04h

Skip to content