Knežević i Dajković zabrinuti nakon najave novoformiranog kluba odbornika koji podržava Jakova Milatovića

Radio Titograd

06.03.2024, 14:16h

< 1 min

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević sastao se danas sa predsjednikom Slobodne Crne Gore Vladislavom Dajkovićem kako bi razmotrili aktuelnu političku situaciju u svijetlu najnovijih dešavanja na političkoj sceni, sa posebnim osvrtom na dešavanja u Glavnom gradu.

“Knežević i Dajković su iskazali zabrinutost nakon najave novoformiranog kluba odbornika koji podržava Jakova Milatovića da će zatražiti redefinisanje odnosa i dosadašnjeg koalicionog sporazuma, iskazujući ipak uvjerenje da u Glavnom gradu neće doći do prijevremenih izbora zbog krize vlasti”, saopšteno je iz DNP-a.

Predsjednik Slobodne Crne Gore je podržao najavljenu inicijativu Milana Kneževića o predlogu Izmjena i dopuna Zakona o teritorijalnoj organizaciji, kako bi se proces razgraničenja Podgorice i Zete najzad okončao na zakonu utemeljenim rešenjima, dodaje se u saopštenju.

Lideri DNP i Slobodne Crne Gore razmatrali su i moguće modalitete saradnje u narednom periodu, a koji se odnose na niz inicijativa i aktivnosti u pravcu promovisanja zajedničkih političkih principa i aktivnosti.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.04.2024. u 19:42h

Titogradske vijesti, top1

20.04.2024. u 15:19h

Skip to content