Knežević: Da je sreće, Milo Đukanović bi danas držao govor u Banja Luci

Radio Titograd

09.01.2024, 17:31h

2 min

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na današnje saopštenje DPS-a i kazao da je danas više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci.

Iz DPS-a su danas, između ostalog, saopštili da je Knežević, koji je prisusvovao proslavi neustavnog Dana Republike Srpske, lider velikosrpskog nacionalizma da ne skriva da mu je cilj da Crna Gora bude neka nova Republika Srpska.

Danas je, kaže Knežević, više nego očigledno da je baš Milo Đukanović zaslužio da bude najuvaženiji gost ili domaćin u Banja Luci jer, kako navodi, da nije bilo njegove dizel intervencije ovaj predivni grad bi pao u ruke hrvatske vojske.

“Da je kosmičke pravde kao što je nepravde, Milo Đukanović bi trebalo da bude među prvim govornicima na vojnoj paradi, pošto je već u godinama koje nisu za tenkove i borna vozila”, ističe Knežević na Fejsbuku i dodaje:

“Đukanovićev doprinos stvaranju Republike Srpske mnogo je veći od mog, ali za razliku od njega, ja se ne stidim svojih uvjerenja, niti ću ih mijenjati za leptir mašne i šalove iz Diora. A ako će vama u DPS-u biti lakše, ili još teže, onda treba da znate da u Banja Luci predstavljam i vašu “velikosrpsku” prošlost pošto političke budućnosti nemate”.

Dok čekaju only fans Kongres na kojem se jedino zna da će Duško Marković formirati partiju, a sve druge enigme rješavati Milo Đukanović i Milan Roćen u vikend šetnjama po Atlas Capital-u, u DPS-u za svaki slučaj istovremeno kukaju za Evropom i proklinju velikosrpstvo, kaže Knežević.

“A da je imate, stisnuli bi to malo Statuta što vam je ostalo od partije i poslali u Banja Luku makar Zorana Pažina, jer je Republika Srpska njegova otadžbina. A valjda bi za dva dana njegovog odsustva iz Crne Gore, mogli kontrolisati kandidate za potpredsjednike da ne ukradu lap top Milošu Nikoliću koji broji glasove i lajkove na vašem only fans Kongresu”, zaključuje Knežević.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:15h

Skip to content