Klub odbornika DPS Berane: Nedostatak kvoruma na sjednici SO potvrda duboke političke krize lokalne vlasti

Radio Titograd

29.04.2024, 12:45h

< 1 min

Foto:DPS

 

Nedostatak kvoruma za već četvrti nastavak Desete redovne sjednice Skupštine opštine Berane koja je počela prije 26 dana samo je potvrda duboke političke krize među činiocima vlasti u Beranama. Ovakvo ponašanje lokalne vlasti pokazuje krajnje neodgovoran odnos prema ovom gradu i našim sugrađanima, saopštio je Klub odbornika DPS Berane.

“Neučestvovanjem u nastavak započete sjednice želimo da građanima Berana jasno razotkrijemo kakvi su odnosi među konstituentima vlasti, kao i to da vlast ne funkcioniše zbog ličnih i partijskih interesa, ali i da su ti interesi ispred interesa građana. Više puta smo potvrdili da smo konstruktivna opozicija, ali gospodo iz vlasti, svoje probleme nećete rješavati preko Demokratske partije socijalista! Gospodo, odbornici vlasti, ljekovito bi bilo, da pokažete ozbiljnost, priznate svoj neuspjeh i vratite građanima mandate. Jedino tako ćete pokazati da prema ovom gradu imate dobre namjere, jer ovo što radite je planirano i namjerno nanošenje štete razvoju, ali i ugledu Berana”, navodi Klub odbornika DPS Berane.

Zatim su poručili.

“Uz svo razumijevanje vašeg straha od rejtinga Demokratske partije socijalista i u Beranama i u Crnoj Gori, pozivamo vas da skupite hrabrost, pa da nakon vanrednih lokalnih izbora i prijeko potrebnih promjena, građani konačno dobiju stabilnu lokalnu vlast koja će raditi u njihovom interesu”, zaključuje Klub odbornika DPS Berane.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 19:15h

Sport, top2

24.05.2024. u 19:07h

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 17:17h

Skip to content