Kažić: Sve se mijenja, samo DPS ostaje partija kriminalaca i prevaranata

Radio Titograd

14.09.2021, 23:08h

2 min

Foto:Demokrate

Sve se mijenja, samo Demokratska partija socijalista Mila i Aca Đukanovića ostaje partija kriminalaca i prevaranata, kazao je Nikola Kažić, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

– Više dokazanih, i to po sopstvenom priznawu, kriminalnih grupa je izrodio DPS nego Sicilija u svojoj istoriji. Svu sirotiwu Crne Gore pokušali da stave u dzep. Bestidno. Sve se mijewa, samo Milov i Acov DPS ostaje kvazipartija radikalnog, pećinskog nacional-šovinizma. Ništa im nije sveto, samo da pokušaju da sačuvaju lopovlukom oteti novac. Ma, da zapale Crnu Goru, samo da spasite opljačkano. Ali nema trika da uspijete – poručio je Kažić.

On je istakao i da se sve mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje družina kukavica.

– Pa vi ste i maloj djeci krali dječije dodatke i osnovcima besplatne udzbenike, da bi namirili svoje poltrone stanovima, dnevnicama, putovanjima, kreditima. Nije vam bilo dovoljno što ste im opljačkali generacije roditelja. Bijedno i kukavički – navodi Kažić.

On je istakao i da se sve mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje tužna skupina šovinističkih, mrziteljskih primitivaca.

– Pogledajte samo sinmak vašeg odbornika iz Bara. U normalnoj partiji zbog toga bi u prvih sat vremena bilo makar deset ostavki i pedeset izvinjenja, ali umjesto toga, vi nekom prostipate priču u moralu. Licemjeri – poručuje Kažić.

Kažić ističe da se sve mijenja, samo Milov i Acov DPS ostaje razbojnička družina nasilnika.

– Više ste nasilja počinili, više krvi prolili i više porodica unesrećili nego ijedan južnoamerički kartel. To je vaša mjera, to je vaša filozofija. Kartel. Ali Milov i Acov DPS najviše boli baš ovo, sve se mijenja. E tu je vaš problem, što smo vas pomeli, uprkos svim ucjenama, milionima, fantomskim glasovima, prevarama, prijetnjama, nasilju. Pomeli, da se nikad više ne oporavite. Razbili, da se nikad više ne sastavite – istakao je Kažić.

On je poručio da sve što je ostalo DPS-u jeste da očajni igraju ovo ruglo koje po Crnoj Gori pokušavaju da čine sa tenzijama i sukobima.

– Ali i to samo još malo. Jer sve se mijenja, pa Crna Gora više nije vaša prćija, niti crnogorski narod vaš talac. Sad ćete da upoznate pravnu državu. Svak ko je i najmanje zgriješio prema Ustavu, zakonima i građanima ove zemlje. Jer ni trenutka ne smetnite s uma sledeće, sve se mijenja, pa gledajte kako bivše osione kabadahije i tajkuni Milovog i Acovog DPS-a postaju svjedoci saradnici. Znate vi odlično šta se dešava, i koliko vas već planira dogovor s novim tužilaštvom. Jer za vas se sve promijenilo. Nepovratno – zaključio je Kažić.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • NAJNOVIJE
  • NAJČITANIJE

Titogradske vijesti, top2,

12:09h

Extra +, top2

19.09.2021. u 12:02h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 11:49h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 11:41h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 11:02h

Skip to content