Katnić: Bezrezervno vjerujem u čast i poštenje Čađenovića

Radio Titograd

09.12.2022, 12:48h

< 1 min

Foto:PR centar

Saša Čađenović bio je moj saradnik u Specijalnom državnom tiužilaštvu, u kojeg imam bezrezervno povjerenje, kazao je za Gradsku RTV bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić komentarišući jutrošnje hapšenje Čađenovića.

“Specijalizovan je za borbu protiv organizovanog kriminala i bezrezervno vjerujem u njegovu čast i poštenje. Vjerujem da nije postao član nikakve kriminalne grupe, niti je svjesno zloupotrebljavao službeni položaj. Kao i kod svakog smrtnika, postoji mogućnost da je napravio neki propust u radu, prije svega jer je preopterećen, i ako to bude slučaj, on će to i dokazati.

Druga pretpostavka je da je riječ o nečijoj ujdurmi kako bi se isključio iz predmeta za pokušaj terorizma i drugih predmeta organizovanog kriminala, te je Čađenović kolateralna šteta, a cilj im je bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić. U ovom slučaju to predstavlja osvetu rusko srpske države i 73 kriminalne organizacije protiv kojih smo podnijeli optužnicu. Ponavljam, ovo je pretpostavka koju će vrijeme potvrditi ili demantovati”, zaključuje Katnić.

 

Izvor:Pobjeda

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 23:33h

Titogradske vijesti, top2

02.02.2023. u 23:04h

Skip to content