Jokoviću i Abazoviću 2,8 Odsto Podrške

Radio Titograd

25.11.2022, 08:49h

2 min

Foto:CDM

Dobro jutro! Cijela vlada je ispod cenzusa, za najveću zaplijenu kokaina nema krivaca, čitajte o građevinskom biznisu SPC, Spajić kritikuje budžet, Abazović se ponaša kao da nije bio dio 42. vlade, Đukanović odlikovao Lavice.

Klikom ovdje uključujete se u našu viber grupu u kojoj vas iz časa u čas uživo obavještavamo o novostima i direktno odgovaramo na vaša pitanja.

Zahvaljujem se Andreju Nikolaidisu na tekstu podrške i kritici države, koja je odlučila da ne reaguje na prijetnje i uvrede upućene meni i mojoj familiji.

Jokoviću i Abazoviću 2,8 odsto Podrške

Mislim da treba kontaktirati Ginisovu knjigu rekorda, ne sjećam se da sam igdje vidio da je nekoj vladi i lideru na vlasti podrška bila ovako niska. U Americi počinje panika kad podrška padne ispod 35 odsto. Dritan i Joković sa 2,8 odsto planiraju da nas uvedu u Otvoreni Balkan, inicijativu u koju više ne vjeruju ni Rama ni Vučić.

Toliko građana podržava aktuelnu Vladu Crne Gore, dok skoro 30 odsto njih smatra da su izbori najbolje rješenje za izlazak iz političke krize. Građani Crne Gore imaju najveće povjerenje prema vjerskim institucijama, a najmanje prema političkim partijama, pokazalo je istraživanje Centra za građansko obrazovanje (CGO) i agencije DAMAR predstavljaju nalaze istraživanja u okviru zajedničke inicijative CG puls.

Ko je kriv za naše budžete?

Dok Abazović optužuje Spajića, kome je bio šef u bivšoj vladi btw, da je kriv što u školama nema grijanja, jer je Spajić vjerovanto bio stipsa ili nije dobro planirao budžet, Spajić kritikuje novi budžet kao rasipnički i kaže da će se zbog povećanja potrošnje mnogi investitori povući ili odustati od ideje da ulažu u Crnu Goru. Dok se oni prepucavaju ne zaboravimo da će opet, ako zatreba, biti dio iste vlade i opet upirati prstom jedni u druge, kada nešto pođe po zlu. Bolje je Abazoviću da se osvijesti i nauči svoje mjesto u novoj preraspodjeli, jer im nije potreban ni u Budvi ni u Podgorici, pa ne moraju ni da ga pozovu. Spajić je sada šef opozicije, i vjerovatno budući premijer. URA je sada zajedno sa svojim blizancima iz SNP-a, samo privezak Demokratskog fronta.

Ko je kriv za kokain?

Vlada se i dalje hvali istorijskim zaplijenama kokaina, ali kao i u slučaju cigareta, nema okrivljenih za organizovanje višemilionskog šverca. Sada kada su članovi porodice Krstović u prvostepenom postupku oslobođeni optužbe zbog nedostataka dokaza, ostaje nama i međunarodnoj javnosti da se pitamo ko je švercovao kokain, ko švercuje cigarete, đe je Rade Milošević? Pitanja mnogo ozbiljnija od onih ko je pušio na račun države. Ima li ko da nam odgovori na njih? Besudna zemlja, zemlja u kojoj krivičnih dijela ima na odmet, ali počinilaca istih nema za lijek.

Građevinski biznis SPC

Reportaža Radija Slobodna Evropa govori o poslovnim poduhvatima Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori u sferi građevinarstva. Dosta toga se dešava u Budvi. Detalje o svemu možete pročitati ovdje. Interesantno je da za narodne kuhinje nemaju svog novca, nego ih finansiraju oni koje često vrijeđaju po nacionalnoj osnovi. Gdje onda ide novac od nekretnina i ostalih privrednih aktivnosti?

Odlikovanja za lavice

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uručio je Orden Crnogorske zastave I stepena ženskoj rukometnoj reprezentaciji koja osvojila treće mjesto na Evropskom prvenstvu. Ako ga je iko zaslužio, one su.

Toliko za danas i za ovu neđelju. Čitamo se ponovo u poneđeljak.

S poštovanjem,

Ljubomir Filipović, analitičar CdM-a

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.11.2022. u 06:08h

Magazin, top2

29.11.2022. u 06:04h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

29.11.2022. u 05:59h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

29.11.2022. u 05:55h

Titogradske vijesti, top2

29.11.2022. u 05:40h

Titogradske vijesti, top2

29.11.2022. u 05:37h

Titogradske vijesti, top2

29.11.2022. u 05:33h

Skip to content