Joković: Plan je da se Vlada izabere do kraja mjeseca, da Mandić bude predsjednik Skupštine i da se razgovara i sa GP URA

Radio Titograd

12.10.2023, 20:46h

< 1 min

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković saopštio je da je buduća 44.  Vlada u “jednoj velikoj mjeri koncipirana”.

Joković je u emisiji Argumenti na TVCG kazao da je na sastanku sa mandatarom Milojkom Spajićem, održanom sinoć, “bilo  priče da li bi još neko trebalo da čini tu Vladu”.

„Prevladalo je mišljenje da bi trebalo zvati i drugu albansku partiju, a većina je bila za to da bi trebalo razgovarati sa Građanskim pokretom URA. Mandatar je bio konstruktivan i rekao je da će razgovarati i sa jednim i sa drugima“, kazao je Joković.

Rekao je i da je plan  da se krajem ovog mjeseca održi sjednica Skupštine na kojoj će biti izabrana 44. Vlada.  Potvrdio je da je na sastanku bilo  riječi o izboru Andrije Mandića za predsjednika Skupštine.

„To je bio uslov koalicije Za budućnost Crne Gore da bi podržali Vladu. Ostalima, koji su bili prisutni na sastanku, to je bilo prihvatljivo“, naveo je Joković.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

13.06.2024. u 19:05h

Extra +, Titogradske vijesti, top2

13.06.2024. u 16:17h

Skip to content